حتی ۲۵ درصد بودجه های مهدوی هم تامین نمی شود!/انتظار زمینه ساز حمایت می خواهد

پاسخ امام خمینی(ره) به شبهه افکنی ها درباره قیام های قبل از ظهور
فوریه 6, 2017
اخبار شهرستان
فوریه 7, 2017

خبرگزاری شبستان: بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود علیه السلام تنها مجموعه ای است که در سطح کشوری فعالیت می کند. بودجه این بنیاد در مقایسه با سایر مجموعه های فرهنگی بسیار ناچیز است که از همین میزان هم حتی ۲۵ درصد آن تامین نمی شود.

حجت‌الاسلام محمود متوسل، مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عجل الله تعالی فرجه) در گفت و گو با خبرنگار مهدویت خبرگزاری شبستان، درباره ضرورت تبلیغ و ترویج فرهنگ مهدویت در کشور و مقابله با انحرافات موجود در این رابطه و لزوم  اختصاص بودجه برای توسعه و تعمیق مباحث مهدوی، اظهار کرد: یکی از ویژگی های جمهوری اسلامی ایران در مقایسه با سایر جمهوری های موجود دنیا این است که بر اساس آیات قرآن، مسئولان حکومت وظیفه دارند در جهت توسعه فرهنگ دینی اقدام کنند اگر این گونه نباشد توسعه سیاسی، اقتصادی، نظامی و … در همه جای دنیا وجود دارد و ایران نیز مانند سایر جمهوری ها خواهد بود.

وی افزود: امروز اگر از لفظ  «جمهوری اسلامی ایران» استفاده می کنیم، یکی از آرمان ها و اهداف این انقلاب، توسعه فرهنگ اسلامی در سطح جامعه بوده و است و یکی از شاخص های این توسعه فرهنگی، توجه به مباحث مربوط به امامت و رهبری جامعه است.

حجت الاسلام متوسل تصریح کرد: نمی توان توسعه دینی (به خصوص با فرهنگ شیعی) را از مباحث مربوط به ائمه اطهار علیهم السلام و به صورت خاص امام زمان عجل الله تعالی فرجه جدا کرد. در همین راستا بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود علیه السلام در سال 79 با پیشنهاد حجت الاسلام قرائتی و موافقت مقام معظم رهبری تاسیس شد که هدف از تاسیس آن توسعه فرهنگ مهدوی و تعمیق و گسترش این فرهنگ در سطح کشور به خصوص در میان نسل نو بوده است.

تنها مجموعه مهدوی که در سطح کشوری فعالیت می کند 

مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود علیه السلام در همین رابطه گفت: البته موسسات مختلفی وجود دارند که در این زمینه تلاش و فعالیت می کنند و همه آنها نیز مأجور هستند. اما هیچ یک از این موسسات، کار کشوری مانند بنیاد و در این سطح انجام نمی دهند. موسسات مختلفی در سطح شهرها و استان های مختلف در ابعاد آموزشی، پژوهشی، انتشار کتاب یا مقالات و …. فعالیت می کنند اما هیچ یک از آنها چنین رسالتی را در سطح کشور برای مبارزه با انحرافاتی که در این زمینه وجود دارد یا به وجود می آید و همچنین تعمیق فرهنگ مهدوی را به عهده ندارند.

حجت الاسلام متوسل ادامه داد: بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود علیه السلام تنها مجموعه کشوری است که در این عرصه فعالیت می کند. اما متاسفانه در بودجه های کشوری و جدول هایی که برای کمک به موسسات فرهنگی وجود دارد – با توجه به اینکه در طول این سال ها بودجه ای وجود نداشت و رقمی نبود و در چند سال اخیر، کمکی در جدول 17 برای بنیاد در نظر گرفته شده است – اما غیر از اینکه مقدار این رقم بسیار پایین است، حتی نیمی از این رقم نیز تامین نمی شود.

وی در رابطه با مشکلات بودجه بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (علیه السلام) گفت: بودجه ای که برای یک سال این بنیاد در نظر گرفته شده بالغ بر یک میلیارد و 150 میلیون تومان است که در سال گذشته نیز به همین میزان بود. اما متاسفانه حتی 25 درصد این مبلغ نیز تامین نشد.

حجت الاسلام متوسل خاطرنشان کرد: طبیعتا وقتی مجموعه ای قرار است در سطح کشوری کار کند نیاز به بودجه دارد، اگرچه با توجه به اینکه بحث مربوط به موضوع مهدویت است به شکر الهی افراد خیر در سطح استان ها کمک های خود را به این موضوع دارند اما کمک خیرین نمی تواند پاسخگوی نیازهای بنیاد در جهت فعالیت های فرهنگی باشد.

فعالیت فرهنگی، نیازمند ابزارهای فرهنگی به روز و نوین است

وی افزود: امروز فعالیت های فرهنگی در ابعاد مختلف نیاز به ابزار و امکانات مختلفی دارد تا بتواند نسل جوان را جذب کند. در یک دوره، ابزار فرهنگی تنها نوشته، بروشور، کتاب و …. بود اما امروز ابزار فرهنگی بسیار متعدد، متنوع و بسیار پرهزینه است و اگر مجموعه‌ ای این امکانات را در اختیار نداشته باشد طبعا در محذوریت خواهد بود.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (ع) در بخش دیگری از سخنان خود به انتظارات این بنیاد از مسئولان اشاره کرد و گفت: انتظار ما از مسئولان این است همچنان که به ابعاد دیگر کشور باید رسیدگی شود به بعد توسعه فرهنگ دینی به خصوص مباحث مهدوی نیز توجه بیشتری مبذول شود و در اولویت بندی ها این مسئله مورد توجه بیشتر قرار بگیرد.

حجت الاسلام متوسل تاکید کرد: ما امروز وقتی به جداول بودجه فرهنگی دولت نگاه می کنیم (به عنوان مثال بودجه سال 96) می بینیم به بسیاری از مجموعه ها اعداد و ارقام بسیار متفاوتی با میزان بودجه این بنیاد تخصیص داده شده است. البته منظور ما این نیست که این تخصیص برای آنها نباشد به هر حال مسلما چنین تشخیص داده شده است که با توجه به فعالیت های فرهنگی (فرهنگ ملی یا فرهنگ دینی) این اعداد و ارقام به مجموعه ها تخصیص داده شود؛  اما انتظار ما این است که دوستانی که در کمیسیون فرهنگی مجلس هستند این عنایت و توجه را داشته باشند که گسترش فرهنگ مهدوی موجب گسترش فرهنگ انتظار می شود و طبیعتا جامعه را برای زمان ظهور حضرت مهدی (عج) آماده می کند.

مدیر عامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی علیه السلام در همین رابطه یادآور شد: علاوه بر این، باید توجه داشت که نوع انتظاری که مدنظر ماست و در بنیاد به آن پرداخته می شود و مورد تبلیغ و ترویج قرار می گیرد انتظاری است که همراه با ولایت پذیری از ولی فقیه و همراه با کمک به نظام در راستای رسیدن به اهداف آن است و طبعا موجب تقویت پایه های نظام می شود.

دیدگاه بگذارید

اولین نفری باشید که دیدگاه می گذارد

avatar
   
Notify of